Jan-Clemens Lampe  Gedichten  Bundel #1

Elf van mijn gedichten heb ik geselecteerd en in eigen beheer uitgebracht onder de titel "Jan-Clemens Lampe, gedichten, bundel #1" (ISBN-13 978-90-80890-51-0)

Dichten is spelen met woorden. Meestal verzonken in gedachten of halfwakend in bed, zoekend om gedachten, gevoelens en momenten van emotie samen te ballen in één woord en die woorden zó te groeperen, dat anderen op hun beurt de niet geschreven woorden kunnen invullen en invoelen. En als het resultaat goed genoeg is, het soms eens aan de openbaarheid prijs geven in tekst of deels verwerkt in een werk in gemengde technieken.
De gedichten zijn wisselend van sensitief tot licht erotisch en amusant.

In opdracht van de Begraafplaats Zorgvlied te Amstelveen schreef ik voor de themabijeenkomst "Ode aan de Doden" in het kader van de Boekenweek 2003 het gedicht "Als ik alleen wil zijn", dat in deze bundel is opgenomen.

De bundel kosten €.7.50 en kan besteld worden via het bestelformulier en wordt u franco toegezonden. zie http://www.janclemenslampe.nl/Gedichten/Publicaties-gedichten/21-Jan-Clemens-Lampe-Gedichten-Bundel--1/