Poëzie / Gedichten

Spelen met woorden, dat is het eigenlijk. Meestal verzonken in gedachten of halfwakend in bed, zoekend om gedachten, gevoelens en momenten van emotie samen te ballen in één woord en die woorden zó te groeperen, dat anderen op hun beurt de niet geschreven woorden kunnen invullen en invoelen.
En als het resultaat goed genoeg is, het soms eens aan de openbaarheid prijs geven in tekst of deels verwerkt in een werk in gemengde technieken. Lees de gedichten op http://www.janclemenslampe.nl/Gedichten/

Tijdens de themabijeenkomst "Ode aan de Doden" in het kader van de Boekenweek 2003 op16 maart op de Begraafplaats Zorgvlied las ik mijn voor deze gelegenheid in opdracht geschreven gedicht "Als ik alleen wil zijn"
Tijdens de onthulling van het Moedermonument op 9 mei 2004 op de Begraafplaats Zorgvlied,  las ik mijn voor deze gelegenheid in opdracht geschreven gedicht "Moeder"

In juli 2004 verscheen een boekje "Jan-Clemens Lampe, Gedichten Bundel #1", waarin ik een selectie van 11 gedichten heb opgenomen. (ISBN-13 978-90-80890-51-0)

Midden 2004 startte het project  Gedichten in corten staal, waarbij een aantal van mijn gedichten in corten staal is uitgevoerd.
Begin 2006 startte het project Dorst naar de eindstreep®  met gedichten op sportshirts

zie http://www.janclemenslampe.nl/Gedichten/Dorst-Naar-de-Eindstreep-Sportshirts/