Fotowerken

Sinds mijn jeugd gebruik ik het medium fotografie in de beeldende kunst. Begin van de jaren 80 heb ik mij meer geconcentreerd op gemengde technieken (mixed media), waarvan u rechts een aantal (aan te clicken) voorbeelden ziet. Sinds begin jaren 90 schrijf ik ook poëzie, waarvan u een aantal gedichten op deze site kunt lezen. Enkele van deze gedichten heb ik in een beperkte oplage uitgevoerd in corten staal.

Ik werk bij mijn fotosessies met Hasselblad in zwart/wit; een enkele keek in klleur. Daarnaast werd veel op kleinbeeld vastgelegd.
De digitale fotografie gebruik in tegenwoordig voor photo shoots bij theaterfotografie en voor mijn eigen documentatie. De laatste tijd bewerk ik mijn oude opnamen voor het creëren van nieuw werkt, dat als foto print op zwaar archief fotopapier en ingelijst wordt gebracht.
Ook experimenteer ik met composities, die via scanning worden vastgelegd en eveneens als inkjet prints in handgemaakte lijsten in beperkte oplagen worden gebracht.

Mijn fotowerken worden in een beperkte oplage van 10 of 30 gemaakt. Fotowerken, welke werden geëxposeerd, zijn nog steeds te koop. Deze fotowerken staan echter niet of slechts gedeeltelijk op de website afgebeeld.
Op alle werken is copyright van toepassing en mogen daarom niet zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen en gepubliceerd. Neem contact met mij op voor een afspraak, indien u geïnteresseerd bent.

Zie voor een totaaloverzicht http://www.janclemenslampe.nl/Fotografie/